Fotbalisté na jaře podruhé padli

Fotbalisté na jaře podruhé padli
ilustrační foto domácí zápas

 

V nedělním dopoledni nastoupili hráči prostějovského 1.SK k utkání proti fotbalistům Orlové, po vyrovnané první půli domácí hráči zvrátili zápas na svou stranu a porazili Prostějov 3:1, pro Hanáky jde o druhou jarní prohru proti dvěma výhrám a jedné remíze.

Orlová vstoupila do zápasu pravou nohou a hned v šesté minutě se dočkala první radosti, když za Kofroně poslal míč Schroner. Když už to vypadalo, že domácí celek odejde po poločase do kabin s hubeným náskokem 1:0, dostal se v pětačtyřicáté minutě k míči Lukáš Zelenka, který stav po první půli srovnal.

Jestli první půli začali domácí skvěle, tak nástup do druhé byl ještě efektnější, tentokrát na branku čekali pouhé tři minuty, když v osmačtyřicáté minutě síť za Kofroněm rozvlnil Urban a vsítil nakonec vítěznou branku. V šedesáté páté minutě se navíc k balónu dostal střídající domácí hráč Diaz Castaner a zajistil pro Orlovou pohodlnější náskok. Orlová poté zápas po taktické stránce zvládla a hosty nenechala ani zdramatizovat konec souboje. Po výsledku 3:1 tak Prostějovští odjíždí domů s prázdnou. To znamená, že hráči 1.SK byli sesazeni z bedny a třetí místo nyní drží z jednobodovým náskokem Kroměříž. Fotbalisté Prostějova se budou moci pokusit zpět na třetí pozici vyhoupnout příští týden, kdy doma přivítají druhý tým soutěže Sulko Zábřeh.

Radim Nemela, student SOŠPO Prostějov

Poslat nový komentář