Fotbalisté ztrácí po prohře v Kroměříží čtyři body na bednu

Fotbalisté ztrácí po prohře v Kroměříží čtyři body na bednu
Foto R. Nemela

 

Prostějovští fotbalisté nezažívají šťastné období, popáté v řadě nevyhráli, poté, co si z Kroměříže odvezli prohru 2:0 a nachází se na čtvrté pozici za rezervou Slovácka, na niž nyní ztrácí dvě kola před koncem sezóny čtyři body.

První půlhodina hry na kroměřížském hřišti byla vyrovnaná a bezbranková, to se změnilo ve dvaatřicáté minutě, když míč za Kofroně poslal Kutra a stanovil tak stav 1:0 pro domácí, za něhož i skončila první půle. Z té druhé se stihlo odehrát sedmnáct minut, když Kofroň vyřešil nebezpečnou situaci před vlastní sítí pouze za cenu penalty. K její exekuci se postavil kroměřížký útočník Neubert a nezaváhal. Naděje Prostějova na zdramatizování byly prakticky pohřbeny sedmdesátou minutou, kdy Fládr viděl druhou žlutou kartu a byl odeslán do sprch. I díky výhodě jednoho muže v poli si tak domácí Kroměříž pohlídala dvoubrankový náskok a potvrdila své postavení druhého týmu tabulky.

To pro Hanáky pokračuje smolné období, z posledních pěti utkání vykřesali pouze dva body za dvě remízy a na třetí pozici ztrácí dvě kola před koncem čtyři body. Jejich nadějí by ale mohlo být to, že v tomto finiši soutěže je čekají dva nejslabší týmy soutěže, když prvně zavítají na hřiště bezkonkurenčně poslední rezervy Opavy a v posledním kole přivítají doma fotbalisty z Břeclavi, kteří se nacházejí na předposlední příčce.

Radim Nemela, student SOŠPO Prostějov

Poslat nový komentář