Koncert Proměn je již za dveřmi!

Koncert Proměn je již za dveřmi!
ilustrační foto plakát

Jednou z nejočekávanějších událostí prostějovského adventu je i letos koncert pěveckého sboru Proměny. Prostějované si již zvykli, že se na koncertech Proměn vždy setkávají se zajímavým a neotřelým repertoárem. Bude tomu stejně i letos? Na to se naše redakce zeptala sbormistryně Lenky Dohnalové.

"Letošní repertoár bude opravdu netradiční - v první půli koncertu se spolu s posluchači ponoříme do klasického repertoáru, který je tak příznačný pro adventní dobu. Ve druhé půli předznamenáme výběrem skladeb další období, které nás čeká - tj. příchod nového roku. Posluchači se mohou těšit na písně ze slavného filmu Sestra v akci, dále na písně Marty Kubišové a slavné muzikálové melodie. Pěvecký sbor doprovodí pětičlenná kapela, k sólistkám sboru se přidá prostějovské veřejnosti velmi dobře známý zpěvák a skladatel Patrik Zatloukal a dále olomoucký kytarista a zpěvák Jaroslav Novák. Doufáme, že tímto velmi pestrým repertoárem oslovíme naše publikum tak, aby si v něm každý našel to, co má nejraději," uvedla Dohnalová.

„Letos se náš koncert po dvouleté přestávce opět uskuteční v kostele CČSH Husův sbor, za což patří naše velké díky jeho dobré duši, paní Ivaně Krejčí. Na toto prostředí se moc těšíme a věříme, že se posluchači nespletou a dorazí za námi do správného kostela," dodala ještě s úsměvem sbormistryně Proměn Lenka Dohnalová.

Co k této lákavé pozvánce ještě dodat? Snad jen datum a čas. Proměny se na vás budou těšit v úterý 13. prosince v 18 hodin. (red)

Poslat nový komentář