Magistrát hledá referenta odboru dopravy!

Magistrát hledá referenta odboru dopravy!
ilustrační foto

Tajemník Magistrátu města Prostějova vyhlašuje výběrové řízení na obsazení pracovního místa na dobu neurčitou REFERENT/KA ODDĚLENÍ DOPRAVY A KOMUNIKACÍ (výkon agendy speciálního stavebního úřadu) na Odboru dopravy Magistrátu města Prostějova.

Požadavkem je, mimo jiné, stavební vzdělání nebo vzdělání v oblasti dopravy nebo veřejné správy, orientace v projektové dokumentaci dopravních staveb, výhodou znalost následujících právních předpisů a jejich prováděcích předpisů: - zákon č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích, v platném znění - zákon č. 111/1994 Sb., o silniční dopravě, v platném znění - zákon č. 183/2006 Sb., zákon o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), v platném znění - zákon č. 361/2000 Sb., o provozu na pozemních komunikacích, v platném znění - zákon č. 128/2000 Sb., o obcích, v planém znění - zákon č. 500/2004 Sb., správní řád, v platném znění a  praxe ve veřejné správě. Uchazeč musí být aktivní řidič s řidičským oprávněním skupiny B. Pro výkon pozice bude nutné složit zkoušku zvláštní odborné způsobilosti úředníků územních samosprávných celků.

Platové zařazení - 10. platová třída, dle příslušných platových předpisů (+ osobní ohodnocení dle pracovního výkonu). Jde o plný pracovní úvazek na dobu neurčitou.

Termín pro podání přihlášky je do 22. 4. 2024 včetně, předpokládaný nástup ihned po ukončení výběrového řízení, příp. dle možností vybraného uchazeče.

Bližší informace o pracovním místě podá Jan Vejmělek, tel. č. 582 329 800 nebo za personální oddělení Zdeňka Bendová, tel. 582 329 162.

Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu. (red) 

Poslat nový komentář