Exotická Afrika bez obalu v Prostějově po třetí! Nenechte si ujít!

Exotická Afrika bez obalu v Prostějově po třetí! Nenechte si ujít!
ilustrační foto plakát

Obchod Bez Obalu v srdci Hané zve na neděli 17. června do tropického ráje v prostorách H Clubu na Wolkerova 22. Co na návštěvníky čeká?

Jak již mnoho z Vás tuší, opět čerstvé ovoce, co nepoznalo sklady ani lodě a ještě stále spokojeně dozrává na slunci na malých farmách a zahrádkách. Tentokrát přiletí lahůdky z Ugandy, Zanzibaru a dalších destinací! Vedle již známých druhů jako mango, avokádo, jackfruit a dračí ovoce se v Prostějově objeví také tamarillo, baby, burro i plaintain banány, rambutany, sapodily, mangosteeny, žluté i fialové maracuji, obří pomela, pěnovky, litchi a také velmi neobvyklé koření, co otvírá dveře experimentování s novými chutěmi i vůněmi.

Přímo před zraky návštěvníků se budou opékat ananasy, grilovat banány a sladké batáty, ke kterým bude podávána omáčka guacamole neboli avokádová salsa. Specialitou šéfa kuchyně budou pouze tento den tortilly, plněné jackfruitem, připomínajícím kuřecí. 

Prodejní vstupy samotného tržiště budou dva, a to od 10 hodin a poté od 13 hodin. Na každý z nich bude připravena dostatečná dávka ovoce. Návštěvníci mohou zvolit, na kterou hodinu přijdou, aby pohodlně nakoupili. Ochutnávky samozřejmostí! 

Celý program krásně dotvoří vystoupení malých tanečníků z TS FREE DANCE, kteří ve 14 hodin předvedou africké rytmy ve skladbě Tamayoko, a to ve velkém sále H Clubu. Pohupování se v africkém rytmu doporučeno po čas celé akce! (red)

 

Poslat nový komentář