Hned čtyři spory mezi partnery řešili strážníci. I dvě agresivní ženy

Hned čtyři spory mezi partnery řešili strážníci. I dvě agresivní ženy
ilustrační foto

Během velikonočních svátků byli prostějovští strážníci čtyřikrát přivoláni na spory mezi partnery. Ve dvou případech se jednalo o napadení muže ženou.

První nahlášená událost se stala hodinu po půlnoci 14. dubna. "Dotyčný, jednapadesátiletý muž, devatětřicetileté ženě sprostě nadával a i před přítomnými strážníky ji neustále urážel," uvedla k případu strážník Tereza Greplová.

Po půl hodině vyjížděla hlídka na podobné oznámení. V tomto případě byla útočníkem dvaadvacetiletá žena. Dle slov osmadvacetiletého muže bylo její chování velice agresivní. Z důvodné obavy o svoje zdraví použil proti podnapilé partnerce slzný sprej a poté utekl ven. 

Ve třetím případě ohlásil soused hlasitou partnerskou hádku v odpoledních hodinách  dne 17. 4. 2017. Třiašedesátiletý muž slovně napadal svoji o tři roky starší družku a urážel ji hanlivými výrazy.  

Na poslední událost vyjížděli strážníci téhož dne, před třiadvacátou hodinou, po oznámení čtyřicetiletého muže, kterého partnerka nechce pustit do bytu. "Ten hlídce uvedl, že spory s šestatřicetiletou přítelkyní trvají delší dobu. Před dvěma dny od ní dostal pěstí do ucha, na které ještě neslyší. I dnes mu opět dala facku. Na zvonění a bouchání strážníků dotyčná dveře odemkla, napadení partnera ale popřela," dodala Greplová. 

Ve všech čtyřech případech se jedná o návrhové přestupky, o tom byli zúčastnění aktéři poučeni. (red)

Komentáře

Myslíte foto, jak strážníci někoho pacifikují na zemi? To skutečně nemáme. Ještě se nám nepodařilo se k takové události nachomýtnout... REDAKCE

foto MP Ústí nad Labem? Proč??? :D :D ano je ilustrační, ale to nemáte žádné foto Pv strážníků?

Poslat nový komentář