Parkování v zákazu? A co jako!

Parkování v zákazu? A co jako!
Foto ber

 

Když se v červenci u cukrárny Aida objevily značky se zákazem parkování, návštěvníci zahrádky a nejen oni, si oddechli. Ono také sedět s očima na stopkách a hlídat, zda rozmlsaný potomek se zmrzlinou v ruce neskončí pod koly projíždějícího auta nebylo zrovna hodno klidové zóny.

Zatímco ze začátku na dodržování zákazu dohlíželi strážníci, s časem aktivita upadla a vozy se vracejí na svá místa. Zatímco na příjezdové cestě stála dvě auta, za rohem u kontejnerů parkovalo třetí. "Stojí tady, co jsme přišli, což je asi hodina. Rozhodně nejde o nějaké rychlé nakládání či vykládání, majitele jsme ani nezahlédly," potvrdila PvNovinkám jedna z návštěvnic cukrárny. A tak se zdá, že zdejší řidiči si nařízení odboru dopravy vykládají po svém. A proč také ne, když to nikomu nevadí. (red)

Komentáře

Souhlas!!! Stačí se podívat na výpis katastru nemovitostí a zjistíte, že příjezdová komunikace jsou ostatní plochy/silnice, ale dále to je ostatní plocha/zeleň, takže se vesele parkuje na chodníku. Stačí zavolat číslo 156 a strážníci to vyřeší botičkou. Může volat každý, komu to není jhostejné.

Poslat nový komentář