V Mateřském centru Cipísek utužovali rodinné vztahy

V Mateřském centru Cipísek utužovali rodinné vztahy
ilustrační foto

15. květen je ve světě uznáván jako Mezinárodní den rodiny. Proto také v prostějovském Mateřském centru Cipísek je tento měsíc věnován projektům zaměřeným na vztahy v rodině, krizovému období v partnerství a různým poradnám.

Květnovému tématu „Zdravé rodinné vztahy“ byl věnován především týden k Mezinárodnímu dni rodiny od 14. do 18. května, který byl zaměřen na podporu zdravých rodinných vztahů, seznámení se sociálně-právní ochranou dětí, poradenství a besedou s psycholožkou. Proběhly kurzy první pomoci pro maminky s miminky, kurzy efektivního rodičovství aneb jak porozumět dětem a sami sobě a mnohé další projekty. 

„Mimoto jsme se samozřejmě věnovali také běžným programům pro rodiče s dětmi a také tvořivé činnosti, jako byl kreativní večer s malováním na textil nebo voňavý podvečer s aromaterapií. Už nyní připravujeme programy letních příměstských táborů pro rodiče s dětmi, o které je každoročně velký zájem. Rodiče by si už nyní měli zavčas rezervovat místa,“ uvedla koordinátorka MC Markéta Skládalová. Velkou oblibu si získal v průběhu let Prázdninový pohádkový týden s Cipískem a také aktivní týden Okolo kolem s Cipískem. Bližší informace získají zájemci na : www.mcprostejov.cz nebo na www.facebook.com/cipisekprostejov.   

(jap)

Poslat nový komentář