Alois Mačák bude vysvětlovat. Chce to hejtman

Alois Mačák bude vysvětlovat. Chce to hejtman
ilustrační foto kr-olomoucky.cz

 

Rozbouřené vody kolem pěněžních darů pro primátora Prostějova Miroslava Pišťáka a radního a náměstka hejtmana Aloise Pišťáka se stále neuklidnily. Zatímco Pišťák na funkci primátora rezignoval již v neděli, Alois Mačák takový úmysl podle vedení Olomouckého kraje neoznámil.

"O situaci kolem peněžních darů pro Aloise Mačáka jsem nevěděl. Kam dospěla tato záležitost, je pro mě osobně šok. Vzhledem k výše uvedenému se chci podrobně seznámit se vším, co s touto kauzou souvisí. To má spojitost i s tím, jak budu dále v celé záležitosti postupovat," sdělil v pondělí odpoledne ČTK hejtman Jiří Rozbořil (ČSSD).

Mačák by podle Rozbořila měl situaci kolem finančních darů důkladně vysvětlit. "Kauza se jednoznačně netýká fungování kraje. Přesto, pokud to vyplyne z dnešních jednání, budu na tuto věc reagovat i jako hejtman," uvedl hejtman bez dalších podrobností. (ČTK, ber)

Komentáře

Pane hejtmane, nesnažte se podrobně seznámit se vším, protože byste mohl hodit jak se tudyk říká "šavlu". Akorát si spočítejte, že pokud na krajském úřadě zůstane Vašim náměstkem pan Mačák, tak peníze za volební agitaci ČSSD bude lépe dát na psí útulky. Kvůli kause Pišťák mají v Prostějově socdemáci velmi špatnou situaci a kvůli panu Mačákovi to mohou mít pos*aným navrch socdemáci celého kraje. Krajské volby jsou příští rok a tak vyšlete signál S.O.S, v překladu "Mačák ven!"

Tedy pokud chcete alepsoň slušný výsledek, na vítězství již dnes lze zapomenout. Jako bývalý socdemák to cítím takto.

Poslat nový komentář