Alois Mačák se vrací na kraj. Je členem dopravní komise rady

Alois Mačák se vrací na kraj. Je členem dopravní komise rady
ilustrační foto kr-olomoucky.cz

Bývalý náměstek hejtmana Olomouckého kraje, prostějovský radní a zastupitel za ČSSD Alois Mačák se po roce a půl vrací "na místo činu". Od ledna je totiž členem komise dopravy Rady Olomouckého kraje.

Alois Mačák rezignoval na všechny funkce v září 2015, kdy mimo jiné čelil obvinění z přijetí finančních darů ve výši 1,35 milionu korun od soukromých firem. Policie ale žádné pochybení neprokázala. Po skončení vyšetřování se Alois Mačák nijak netajil tím, že se do politiky vrátí.

Od svého odchodu pracuje pro firmu DT-Výhybkárna a strojírna v pozici ředitele pražské kanceláře.

Alois Mačák je stále členem dopravní komise při Radě města Prostějova. (ber)

Komentáře

Návrat je za zásluhy o "Prostějovský severní obchvat", kde se asi 10 let nic neudělalo. Kdo nic nedělá (třeba pan doktor M.), nic nepokazí. Kdo nic nepokazí, bude povýšen. Stále ale si nikdo nevšiml, že pan doktor je skvělý básník. Příklad :"Ať je únor nebo leden, Mirek Pišťák je jen jeden! " To je přímo na nominaci na ministra kultury, když už má i kancelář v Praze.

To je ale arogantní ksicht, sice ho neznám, ale už ho nemám rád :-((

Ono už to na tom kraji bude jedna banda. Teď se prokeclo, že nový hejtman za ANO je kamoš starého hejtmana za ČSSD. Starý se namočil v kauze Vidkun, nový prý pekl s StB. Tak si vyberte.

Vyhodíte ho dveřma,vleze vám tam voknem.......tak byl urputnej,že by mmohl bejt ministrem..........Švejk Josef

Poslat nový komentář