Největší momenty 100 let českého sportu můžete ovlivnit i vy

Největší momenty 100 let českého sportu můžete ovlivnit i vy
ilustrační foto

Největší momenty českého sportu jsou projekt, který u příležitosti stého výročí vzniku České republiky připomíná historické momenty našeho sportu. Základní částí projektu je anketa, ve které veřejnost vybírá z deseti nominací svůj největší moment z každé dekády. Nominace pro každou dekádu naleznete na webu projektu www.momentysportu.cz

O absolutních vítězích jednotlivých dekád rozhodne v kombinaci s názorem diváků hlasování odborné akademie, složené z předsedů sportovních svazů a spolků, sportovních legend, sportovních novinářů a organizátorů velkých sportovních projektů. Někteří sportovci pochází z našeho města, a proto je chceme pomocí tohoto projektu podpořit.

Hlasování o momentech dekády 2009 – 2018 začne v pondělí 10. září a skončí 16. září 2018. Absolutní vítězové budou slavnostně vyhlášeni v podvečer 28. září v živém vysíláni ČT sport. Na vyhlášení největších momentů naváže na ČT 1 slavnostní galavečer, během kterého se představí největší postavy historie našeho sportu a společně vzpomenou na emoce, které českému národu sport v uplynulých sto letech přinášel.

Doprovodnou částí ankety budou soutěže, ve kterých mohou účastníci získat cenné sportovní relikvie, jako podepsaný wimbledonský ručník Petry Kvitové, fotbalový míč s podpisem Petra Čecha či reprezentační hokejový dres s podpisy Jaromíra Jágra a Dominika Haška.

Více na www.momentysportu.cz . (red)

Poslat nový komentář