Metalové Vánoce v Apollo 13. Soutěžte o vstupenky!

Metalové Vánoce v Apollo 13. Soutěžte o vstupenky!
ilustrační foto plakát

Velmi úspěšný minifestival Metalové vánoce se v brněnském Semilasse uskuteční letos již popáté. A poprvé se tato akce vydá i mino Brno. Den před domovskou scénou se tento metalový fest představí fanouškům v klubu Apollo 13 v Prostějově.

Pro Prostějov byl vytvořen unikát – metal xmas project - speciálně složená skupina, se kterou vystoupí několik zpěváků, které fans znají z dalších známých kapel.
Pro Metalové vánoce složená kapela, kterou tvoří kytarista Roland Grapow, (známý z kapel Masterplan a Helloween), bubeník Martin Marthus Škaroupka, (působící v kapelách Cradle of Filth, Masterplan, Titanic a Inner Fear), kytarista Jiří Hajn, (Unholy Ones) a na baskytaru hrající Petri Kallio (Sebastien), vytvoří metalovou mašinu, která důkladně naloží metalovým fans. Za mikrofonem s nimi budou nadělovat zpěváci Daria Hrubá (Loretta, Špilberk), Zdeněk Černý (Titanic), Ladislav Škaroupka (Dogma art), Jindra Novotný (Ocelot), Pavel „Charlie“ Navrátil (Unholy Ones), Lenka Řezáčová (Rockface) a další.
Speciální program pro Metalové vánoce připravují i další vystupující kapely. Metalová legenda Titanic po mnoha letech s kompletním setem songů z prvního alba Metal Celebration, k čemuž samozřejmě přidá i nějaké další hity. Brněnské dračice z kapely Loretta jsou po návratu na scénu v neuvěřitelné formě! A thrashcoroví Unholy Ones představí novinky z připravovaného alba.
Metalové Vánoce v Prostějově se uskuteční 28. prosince od 20,00 hodin (vstup od 19,00 hod.) v klubu APOLLO 13.
Chcete si metalový nářez poslechnout zadarmo? Soutěžte s námi o vstupenky. Stačí, když do 26.12. odešlete na adresu redakce redakce@pvnovinky.cz odpověď na otázku, po kolikáté se Metalové vánoce konají. Vítězů bude hned šest. (red)
-

Poslat nový komentář