V Apollo13 to rozjede Support Lesbiens. Soutěžte o vstupenky!

V Apollo13 to rozjede Support Lesbiens. Soutěžte o vstupenky!
Foto supportlesbiens.cz

Support Lesbiens je jedna z našich nejúspěšnějších kapel. V sobotu 29. října zavítá s koncertem v rámci turné K.I.D. TOUR 2016 do prostějovského Apollo 13. Soutěžte s námi o vstupenky!

Support Lesbiens začali svou hudební dráhu vydáním prvního alba „So,What?“. Až do roku 2001 následovaly další dvě desky „Medicine Man“a „Regeneration?“ a dostavily se úspěchy v podobě různých vystoupení, jak v Čechách, tak i v zahraničí. Za zmínku jistě stojí například účast na berlínském festivalu Volksbuhne hale, pražském mezinárodním festivalu Cross Town Traffic, kde mj. vystoupili finští Waltari, Headcrash či Boo Yaa Tribe nebo finále soutěže Jim Beam Music.

Pokud se chcete podívat na Support Lesbiens zdarma, stačí, když do 22. října zašlete na redakční e-mail redakce@pvnovinky.cz odpověď na otázku, se kterou zpěvačkou kapela v poslední době spolupracuje. Odpověď označte v předmětu SUPPORT LESBIENS.

A protože se nám do losování posledních vstupenek na Monkey Business vloudila chybička, do slosování o vstupenky zařazujeme i účastníky předchozí soutěže. (red)

 

Komentáře

A bude zpívat Kryštof Michal?

Poslat nový komentář