Automobilisté a jejich milánkové

Automobilisté a jejich milánkové
ilustrační foto internet
Další fotky: 
Automobilisté a jejich milánkové
Automobilisté a jejich milánkové
Automobilisté a jejich milánkové
Automobilisté a jejich milánkové

Říká se, že psi jsou podobní svým pánům. Totéž se zdá, že platí  při jízdě prostějovskými ulicemi o autech a jejich řidičích.

Jen dnes jsme narazili na dva konkrétní důkazy.  Jeden z řidičů využil značku svého vozu, připomínající jeden neslušný symbol, k vytvoření říkánky, která hodnotí jeho pohled na současnou situaci. Druhý se se zase očividně považuje za ďábla silnic. Nemáte další příklady toho, jak se řidiči vyjadřují prostřednictvím svých miláčků? Pošlete nám je!

Vaše ohlasy na sebe nenechaly dlouho čekat.  Super fotku poslala naše čtenářka Markéta: „Zdravím do Prostějovských novinek. Dnes jsem četla váš článek "Co řidič, to názor vyjádřený prostřednictvím jeho miláčka". Opravdu mě to pobavilo, a tak bych ráda přispěla svým úlovkem. Je sice pravda, že tím asi řidič sdělit nic nechtěl (kromě toho, že upozorní na skutečnost, že zámek na kufru doopravdy nefunguje), ale jako kuriozitka je to super,“ napsala nám. Fotka v miniaturách pod článkem. Děkujeme!

Další fotografii, kterou jsme tentokrát dali do hlavního obrázku, nám zaslal čtenář s vyjádřením: "Tohle sice koluje po face, ale myslím, že k nápisů na autech to patří. Dobrou chuť," napsal k výmluvné fotografii. 

Fotografii i s vyjádřením, které jsme dostali tentokrát, nám zaslal čtenář Jaroslav. "Tak se mi dostal do rukou tenhle obrázek. Jako dlouholetý vlastník automobilu i manželky musím prostě souhlasit," napsal k další ze série fotek. (red)

Poslat nový komentář