Chcete slušné auto? Kupte si ho od policie!

Chcete slušné auto? Kupte si ho od policie!
ilustrační foto
Další fotky: 
Chcete slušné auto? Kupte si ho od policie!
Chcete slušné auto? Kupte si ho od policie!

 

Pokud vládnete nějakými těmi znalostmi oprav automobilů, máme pro vás tip. Koukněte se na portál aukro.cz. Zařízení služeb pro Ministerstvo vnitra na něm nabízí hezkých pár aut. Pravda, některá jsou lehce pomuchlaná či nepojízdná, ale co by zlaté české ručičky neopravily.

Tak třeba stříbrná Škoda Octavia II 1,8. Popisek praví, že je nutná celková oprava. Není divu, ono to „uvalené“  zadní kolo je jen třešinka na dortu. A pak - kde se na našich silnicích berou ty slepeniny. Nicméně kára je z roku 2008 a najeto má necelých 60 tisíc. Teď je k mání za něco málo přes 30 tisíc.

Audi A8 4.2i V8 246 kW je na tom trochu líp. Přes prasklé čelní sklo neuvidíte dopředu, osmiválcová á osmička je jinak prý ve slušném stavu. A možná v ní jezdil i někdo důležitý. Vůz z roku 2003 má najeto  223 295 km  a teď je k mání za 110 tisíc.

Avia A21 za pouhých 11 600 korun? Tolik užitné hodnoty za své peníze nikde nedostanete. Tak si pospěšte...Sice nebrzdí, je rezavá, špinavá a rychlost zařadíte jen hrubou silou, ale bonusem je sada náhradních gum. Pochází z roku 1996 a najeto má 118 940 km.

Ford Transit 130 2.5D 74 kW  z roku 1887 má najeto 225 tisíc kilometrů a není tak úplně na pohodu.  Dokonce i na tak vysokých místech jako na Ministerstvu vnitra se může stát, že auto neprojde technickou kontrolou. Ani se nedivím. Jeho cena je právě teď 21 tisíc korun.

Na portálu najdete ještě celou řadu takovýchto skvostů. Škoda, že skončily aukce na zajímavé vozy jako byly superby atd. Tak nějak z nich vyplynulo, že běžné osobní auto se na ministerstvu „nedožije“ sta tisíc kilometrů. (ber)

Poslat nový komentář