Aktualizujeme: Údajný sebevrah oslepil Husák!

Aktualizujeme: Údajný sebevrah oslepil Husák!
Foto ber
Další fotky: 
Aktualizujeme: Údajný sebevrah oslepil Husák!
Aktualizujeme: Údajný sebevrah oslepil Husák!
Aktualizujeme: Údajný sebevrah oslepil Husák!

 

Jak PvNovinky již včera informovaly, kolem 19 hodiny došlo na Husově náměstí k dopravní nehodě. Modrý Opel Vectra s romskou posádkou přerazil sloup veřejného osvětlení a skončil v břehu přivaděče. Náměstí se na několik hodin ponořilo do tmy, 19letý řidič skončil v nemocnici.

 „Auto vyletělo ze silnice, urazilo lampu a zapíchlo se do keřů ve svahu,“ popsal redakci jeden z nich s tím, že vůz vůbec nebrzdil. V tmavém Opelu Vectra mělo cestovat několik lidí, ti ale utekli a zraněného řidiče ponechali osudu. Do nemocnice ho transportovala sanitka.  „V autě byli mladí Romové, řidič prý chtěl spáchat sebevraždu,“ shodlo se včera hned několik obyvatel přilehlého domu.

„Podle prvotního šetření měl 19letý řidič vozidla Opel Vectra úmyslně narazit do sloupu veřejného osvětlení a poškodit také zábradlí. Co bylo příčinou jedno jednání, zjišťujeme. Při tomto si způsobil zranění, se kterým byl převezen do prostějovské nemocnice, kde byl hospitalizován. Podle prvotní lékařské zprávy utrpěl lehké zranění s blíže neustanovenou dobou léčení,“ sdělila dnes redakci policejní mluvčí Irena Urbánková. Škoda nebyla zatím stanovena, ta bude upřesněna dodatečně.

Osvětlení Husova náměstí bylo částečně opraveno kolem 22 hodiny, třetina ale nesvítila ještě dnes ráno.“Šla jsem do práce na 6 a od Jiřiny až ke škole byla tma jako v pytli. Svítila jsem si jako spousta ostatních mobilem,“ uvedla Soňa R.

Podle dalších svědků, kteří se redakci ozvali, není vyloučeno, že mladík byl pod vlivem drog. Jiná verze zase spekuluje o tom, že za volantem v době nehody seděl jiný muž.

Dnes ráno bylo na místě nehody rozbité auto, hromada plastů a uražený sloup, který byl ještě ještě večer provizorně zabezpečen. (ber) 

Komentáře

škoda...

Poslat nový komentář