Tragická dopravní nehoda. Tři lidé na místě zemřeli

Tragická dopravní nehoda. Tři lidé na místě zemřeli
ilustrační foto PČR
Dnes v povečerních hodinách došlo na obchvatu Horní Moštěnice k tragické dopravní nehodě. Po čelním střetu ve vysoké rychlosti došlo k následnému zranění u šesti osob. 

"Posádky zdravotníků (RZP, RLP PŘEROV A RLP OLOMOUC) ve spolupráci s hasiči svedly boj o záchranu lidských životů, bohužel následky jsou velmi vážné. Tři zraněné osoby svým zraněním na místě podlehly. Další tři zraněné osoby, z toho dvě středně a jedno velmi vážné zranění, po nezbytné přednemocniční neodkladné péči, zajištění, aplikaci příslušných léčiv a imobilizaci, přepravili zdravotníci k navazující nemocniční péči na oddělení urgentního přijmu FNOL", popsal nešťastnou večerní událost mluvčí ZZS Olomouckého kraje Zdeněk Hošák.

Nešťastnou událost popsala i mluvčí Policie Olomouckého kraje Marie Šafářová: "V neděli 31. července vpodvečer se na silnici I. třídy číslo 55 mezi Přerovem a Hulínem střetla dvě osobní motorová vozidla. Vůz jedoucí ve směru od Hulína na Přerov ze zatím nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozem. Na místě nehody byly tři osoby usmrceny a tři zraněny. Silnice bude po dobu vyšetřování této tragické nehody a odklízení následků zcela uzavřená. Provoz policejní hlídky odklánějí po objízdných trasách. Okolnosti nehody, příčina, míra zavinění jsou předmětem dalšího šetření". (red)

Poslat nový komentář