Automobilka Hyundai má nový autosalón v Prostějově

Automobilka Hyundai má nový autosalón v Prostějově

V nákupní zóně v ulici Sebastiniho v Prostějově (u OD Tesco) otevřela nový autosalón firma Hyundai. Už první den projevila veřejnost velký zájem o novou prodejnu, kde je soustředěna kompletní nabídka automobilky. Zákazníky čekají příznivé ceny a hodnotné dárky při nákupu.
Nový prostějovský autosalón se otevřel přesně v polovině září s velkým zájmem veřejnosti. Firma Hyundai zatím měla své zastoupení ve Vyškově či Brně, nyní mají možnost využít nabídky prodejny lidé z Prostějova i širokého okolí. Nablýskané vozy, které před nedávnem opustily výrobní linku, zabydlely prostory nové prodejny a lákají zájemce příjemným designem, kvalitním provedením i řadou výhod při nákupu. Samozřejmostí je i vyzkoušení vozidla.
„Firma Hyundai nabízí veškeré užitkové a osobní vozy – malé městské, SÚV, manažerské, rodinné i užitné. U příležitosti otevření nového autosalónu jsou pro zákazníky připravené velice příznivé ceny a hodnotný dárek při koupi,“ vyjmenovala aktiva nového zastoupení automobilky v Prostějově vedoucí prodeje Eliška Voříšková. „Navíc jsme jediná automobilka, která poskytuje pětiletou kompletní záruku,“ dodala.
Nedílnou součástí prodeje vozů je i zajištění servisu. I na tuhle službu zákazníkům firma Hyundai myslela a zajistila kvalitní poskytovatele servisu. Při koupi vozidla i při registraci stávajícího majitele vozu poskytuje autosalón na servis desetiprocentní slevu.
Přijďte si i vy prohlédnout vše co autosalón nabízí a naplnit své představy o vozidle svých snů.

(red)

Poslat nový komentář