"Slušný" zloděj pohodlně ukradl auto

"Slušný" zloděj pohodlně ukradl auto
ilustrační foto

Vloupal se do domu ve Smržicích, prošmejdil byt a odnesl si klíče od aut. Čest zlodějského řemesla zachránil "šetrným" přístupem k odcizenému vozidlu.

Zatím neznámý pachatel se z pátku na sobotu nedovoleně dostal na soukromý pozemek majitele rodinného domu ve Smržicích. Pravděpodobně přelezl plot, ze dvora neuzamčenými dveřmi vnikl do obytné části domu. Z obývacího pokoje odcizil klíče od dvou aut. Tím jedním, VW Passat, byl poškozený mimo domov. Druhým autem, Volkswagenem Crafter zaparkovaným před domem, lapka pohodlně z místa činu odjel.

V neděli kolem poledne si majitel našel svoje odcizené vozidlo odstavené na vjezdu polní cesty ze silnice Smržice – Mostkovice. Ve vozidle byly položeny na sedadle řidiče odcizené klíče od obou vozidel. "Z vozidla byla odcizena pouze navigace, jinak bylo vozidlo bylo nepoškozené. Na místě bylo provedeno ohledání místa činu odcizeného vozidla, pořízena fotodokumentace a odebrány upotřebitelné stopy na kriminalistickou expertízu. Po pachateli se intenzivně pátrá," sdělila policejní tisková mluvčí Eva Čeplová.

Zloděj po sobě zanechal škodu v hodnotě "pouze" pět tisíc korun.

(red)

Místo zločinu: 
Javascript is required to view this map.

Poslat nový komentář