Práce na komunikacích jsou v poslední fázi

Práce na komunikacích jsou v poslední fázi

Nedávno jsme vás informovali o pracích probíhajících na místním nádraží, ty se nyní zdárně blíží ke svému konci. Obyvatelé využívající hromadné autobusové dopravy se mohou těšit. Od 1. září bude zprovozněna jak komunikace Sladkovského a Martinákova tak i autobusová doprava na nově vybudovaných zastávkách.

Bez omezení stavebními pracemi projedete za týden ulicemi Sladkovského a Martinákova a využijete i nové autobusové zastávky. "Stávající provizorní zastávky na ulici Kostelecké budou zrušeny.
Dokončovací práce na zpevněných plochách budou probíhat do druhé poloviny měsíce září," uvedla mluvčí města Jana Gáborová. Zprovozněna budou i nově zrekonstruovaná nástupiště u místního nádraží na ulici Sladkovského. Jedná se o tři nástupiště ve směru z Prostějova, která jsou určena pro příměstské autobusové linky. Pro příjezd do Prostějova jsou určeny dvě výstupní zastávky. Rozpis přiřazení jednotlivých linek k příslušným označníkům je uveden v přiloženém plánku.

Od 1. září bude uvedena do provozu nová zastávka Valenty ZŠ ve směru do nemocnice. Tuto zastávku budou obsluhovat linky MHD 15 Domamyslice-Tesco a MHD 32 Interspar- autobusová st. Nově bude rovněž zastavovat linka MHD 32 ve směru na autobusovou stanici i na zastávce Olomoucká. Ostatní jízdní řády MHD se nemění.

(red)

Poslat nový komentář