Autovraky z Netušilovy a od Penny zmizí

Autovraky z Netušilovy a od Penny zmizí
Foto ber

Jak PvNovinky dlouhodobě informují, v ulicích města Prostějova se nalézá stále více opuštěných vozidel. I na základě podnětů našich čtenářů se Magistrát města Prostějova zabývá jejich odstraněním. Z komunikací by měly zmizet v nejbližší době další dva - z Netušilovy ulice a z parkoviště u Penny marketu.

Ve věci vraků byla zahájena příslušná správní řízení, na jejichž základě byla jejich majitelům uložena povinnost předmětné vraky ve dvouměsíční zákonné lhůtě odstranit. V řadě případů se však majitelům vraků nepodařilo výzvy doručit, jelikož jsou na uvedených adresách neznámí. Z tohoto důvodu se těmto majitelům vraků musely výzvy doručit opakovaně prostřednictvím veřejné vyhlášky a opakovaně jim v souladu se zákonem musela být poskytnuta dvouměsíční zákonná lhůta pro odstranění vraku. Po marném uplynutí lhůty bude vraky nyní průběžně odstraňovat vlastník komunikace, tedy Statutární město Prostějov, zastoupené odborem údržby a správy majetku města. "Vraky nacházející se v ul. Netušilova a Plumlovská budou odstraněny v první etapě během měsíce září," sdělila redakci mluvčí Magistrátu Jana Gáborová. (ber)

Komentáře

Vážení, evidujte všechny vraky, které vašim přičiněním zmizely z katastru města Prostějova. Seznam bude poučný, co nezvládne magistrát, o to se přičinily noviny... A potom si počkáme na moudra paní mluvčí magistrátu. To bude keců.

Poslat nový komentář