Co vám v Prostějově chybí? Zapíchněte virtuální špendlík!

Co vám v Prostějově chybí? Zapíchněte virtuální špendlík!
ilustrační foto hledaseobchod.cz

 

Rozhodněte sami, jaký podnik vznikne právě u vás. Hodilo by se vám řeznictví, autoservis nebo třeba pekárna? Čím lepší nápad a čím více hlasů, tím spíš vaše přání vyslyší některý z podnikatelů. Československá obchodní banka jim s rozjezdem pomůže.

Zúčastněte se a přispějte svým podnětem! Projekt Hledá se obchod dává lidem příležitost přidat do ulic jejich měst obchody, které jim tam v současnosti chybí. Jak to tedy funguje? Do interaktivní mapy České republiky na www.hledaseobchod.cz mohou lidé zapichovat virtuální špendlíky. Ty znamenají jednotlivé typy obchodů a služeb, které by si lidé v konkrétním místě přáli mít. Podněty budou sloužit firmám a živnostníkům jako indicie, zda by měli v daném místě naději na úspěch.

Tedy na webu http://www.hledaseobchod.cz naleznete bližší informace. Pak stačí umístit symbol chybějícího obchodu nebo služby do mapy nebo ohodnotit nápady ostatních.

Banka oslovuje i podnikatele. Pokud se do projektu zapojí, mohou získat na rok zdarma kombi auto pro své podnikání. (red)

Poslat nový komentář