Loupežné přepadení baru v Prostějově

Loupežné přepadení baru v Prostějově
ilustrační foto

V pondělí večer přepadl lupič bar v Plumlovské ulici. Pachatel ohrožoval obsluhu nožem, z baru si odnesl čtyřicet tisíc korun.

Dne 2. července kolem 21:30 hodin vstoupil neznámý pachatel do jednoho z barů nv Plumlovské ulici v Prostějově. Nejdříve zamířil k výherním automatům, potom se vrátil zpátky k barovému pultu. Obsluhující servírku natlačil za barový pult a se slovy: " Dej mi peníze" požadoval vydání hotovosti. Dokonce na ženu vytáhl z batohu nůž, mířil na ni a svůj požadavek na vydání peněz zopakoval. Nakonec sám vešel za barový pult, odkud ukradl příruční pokladnu s penězi a klíči od baru a s lupem odešel pryč. Odcizená příruční pokladna byla nalezena prázdná, pohozená nedaleko baru. Ke zranění obsluhy nedošlo, škoda byla vyčíslena na 40 tisíc korun. Policisté na případu intenzivně pracují. Policejním orgánem byly zahájeny úkony trestního řízení pro zločin loupež, za který pachateli, v případě jeho dopadení, hrozí trest odnětí svobody na dvě léta až 10 let.

 

Popis pachatele: mělo se jednat o muže ve věku kolem 35 let, hubené postavy s menším břichem, výška kolem 170 cm, pravděpodobně blond vlasů, na hlavě měl kšiltovku tamvší barvy ( do černa). Oblečen byl do červeného trička, bez nápisu a tmavých kalhot. Byl bez vousů či strniště. Hovořil plynule česky. V levé ruce nesl sportovní batoh šedo-červené barvy. 

V případě, že máte k případu informace, kontaktujte kterékoliv oddělení Policie ČR na tel.158 nebo se obraťte přímo na prostějovské kriminalisty, tel. 974 781 326.

(red)

Poslat nový komentář