Bojím se v práci, říká barmanka

Bojím se v práci, říká barmanka
ilustrační foto internet

 

Den jako každý jiný skončil pro barmanku Zdenu šokem. Zákazník, kterého pro nevhodné chování nechala vyvést ochrankou, se o něco později do baru vrátil a zbil ji. Od ublížení na zdraví ji zachránila přítomnost dalšího zákazníka. Podle policistů jde jen o přestupek.

Zhruba pětadvacetiletý muž se v baru s celodenním provozem choval minulý týden ve čtvrtek natolik nevhodně, že ho barmanka nechala vyvést ochrankou s doporučením, aby se nevracel. Zřejmě zdrogovaný muž ale byl jiného názoru. V pátek ve dvě ráno se do baru vydal znovu. „Vykopl zadní dveře a přišel ze zázemí. Začal mě bít a nadávat, až pak si všiml, že v baru je další zákazník a tak utekl,“ popsala dosud šokovaná žena víc než nepříjemný zážitek. Přivolaní policisté se ale pouze otázali, zda muž něco odcizil, či její zranění vyžadují lékařskou pomoc. Na oboje odpověděla negativně a tak jen pokrčili rameny. „Je to údajně pouze přestupek a tak se bude dál řešit,“ popsala stanovisko mužů zákona Zdena.

Od ochranky se druhý den dozvěděla, že muž měl několik incidentů v dalších podnicích a výtržností se měl dopustit i na hlavním náměstí. Podle dobře informovaných zdrojů měl muž před nedávnem opustit nápravné zařízení.

„Věc prověřujeme pro podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití. K incidentu došlo kolem druhé hodiny ráno. Zatím neznámý pachatel měl bezdůvodně fyzicky pěstmi napadnout barmanku. Mělo se jednat o muže vysokého kolem 170 cm. Na sobě měl bílou, péřovou bundu s kapucí. Byl nakrátko ostříhaný, jemně zarostlý a měl mít předkus. Jevil známky podnapilosti,“ sdělila PvNovinkám policejní mluvčí Irena Urbánková s tím, že policisté případ prověřují a po podezřelém muži pátrají.

„Jdu o víkendu zase na noční a strach už nám teď,“ posteskla si PvNovinkám Zdena. Má zřejmě důvod, agresivní bijec se totiž stále pohybuje po Prostějově. (ber)

Poslat nový komentář