Orli sestavu nemění, posily zůstávají

Orli sestavu nemění, posily zůstávají
ilustrační foto

Celý týden se spekulovalo o odchodu některých z opor, tým ale do posledního zápasu základní části tým prostějovských basketbalistů nastoupí v plné síle. 

Na začátku roku se vedení klubu dohodlo s hráči o úpravě smluv a basketbalisté dostali čas na rozmyšlenou do konce ledna. Vedení klubu však vědělo, že k žádnému dramatickému odcházení nedojde. Přesto, že plno posil jednalo o angažmá i s jinými kluby, nakonec se rozhodli zůstat. „Třeba Travis Peterson a Jamar Smith už delší dobu tvrdili, že zůstanou a sezonu dohrají v našem klubu. Jejich přístupu si velmi ceníme. To samé platí také o Jaroslavu Prášilovi a Dušanovi Pandulovi. Oba svým přístupem ukázali, že jim jde především o basketbal a dali přednost Prostějovu před sháněním jiného angažmá,“ řekl generální manažer BK Prostějov Petr Fridrich.

Jediným otazníkem je Arvidas Eitutavičius, který jednal o přestupu se Slovinskem. Tento přestup nevyšel, i tak ale jeho agent hledá další možnosti. Klub za něj v případě, že odejde, nebude hledat náhradu. 

Podle vedení klubu se nedělo nic dramatického a celá situace byla jen uměle nafouklou bublinou. „Je možné, že ji přiživovali agenti. Chtěli se pokusit prodat hráče dvakrát za sezonu,“ doplnil na závěr Fridrich.

(red)

Poslat nový komentář