O osudu basketbalu se rozhodne v pátek

O osudu basketbalu se rozhodne v pátek
ilustrační foto

Další nový termín má definitivní oznámení o osudu basketbalu v Prostějově. Avizované pondělní jednání s potenciálním sponzorem totiž ještě bude pokračovat a konečný verdikt by měl být znám v pátek. Oznámil to předseda správní rady BK Prostějov Milan Matzenauer.

Mezitím již kolem hráčů Orlů krouží manažeři českých i zahraničních klubů, aby v případě konce ihned nahodili laso. Úzký kádr však zatím na sobě krizi nedává znát a na hřišti sbírá jeden bod za druhým. Jeho přístup oceňuje i trenér BK Zbyněk Choleva. „Tým je mentálně silný, zaslouží si respekt,“ řekl na adresu svých svěřenců. Zároveň však vyzval k podpoře klubu město. „Když se podporují psí útulky, tak by se nemělo zapomínat ani na sport,“ řekl s tím, že oddíl v minulosti Prostějov dobře reprezentoval a díky hvězdám přilákal do svých řad i řadu dětí.

Na definitivní verdikt je však třeba si počkat do pátku. Předseda klubu Matzenauer vidí situaci padesát na padesát. „Některá jednání vypadají dobře, na druhou stranu jsem si vědom, že firmy nemají peněz nazbyt,“ uvedl a zopakoval, že již v minulosti měl od řady firem peníze přislíbeny, ale nakonec je nedostal. Nechme se tedy překvapit…

(zkl)

Poslat nový komentář