Nový bazén bude mít 25 metrů. Shodli se zastupitelé na semináři

Nový bazén bude mít 25 metrů. Shodli se zastupitelé na semináři
ilustrační foto Centrum zdraví Bohuňovice

Na nedávném semináři, který pro zastupitele uspořádalo město Prostějov, se řešila otázka nového plaveckého bazénu, který by měl stát v blízkosti aquaparku. Pro pětadvacet metrů a osm drah prý byli za jedno všichni přítomní.

"Bavili jsme se o tom, že náklady na padesátimetrový bazén a činnost oddílu plavání, by z rozpočtu prakticky vysála všechny finanční prostředky, kterými každoročně dotujeme sport. Platili bychom nejen úvěr, ale i náklady na údržbu, plavcům dávali dotace a hradili za ně pronájem bazénu. To prostě není možné a uznali to i zástupci sportovců, jmenovitě například Aleš Matyášek," uvedla primátorka Alena Rašková.

O konečném rozhodnutí bud hlasovat zářijové zastupitelstvo. "Uvidíme, jak budou mluvit ti, kdo byli na semináři. Tentokrát se budou vyjadřovat pod dohledem kamer," posteskla si primátorka. (ber) 

 

Komentáře

Tak to je otázka proč se vlatně bude stavět nový bazén... pro nějakou vířivku navíc? Jinak nevidím žádné klady, horší dotupnost pro spoustu lidí, určitě větší vstupné , takže vícepeněz za málo muziky atd... Už teď je zřejmé, že 25 nedostačuje, ať se jdou páni zatupitelé někdy podívat, dkyž jsou hodiny pro veřejnost ( a není jich moc) jak je narváno, pro oddíl plavání to samé, zájem rodičů a dětí roste, ale není prostor. Ale zřejmě se v PV podporují jen některé sporty a pro ty je peněz vždy dost!

Pozor, tento článek obsahuje nepravdivé informace.

Poslat nový komentář