Bedřich Grulich radním zůstává

Bedřich Grulich radním zůstává
ilustrační foto iprostejov.cz

Situace kolem přijatých finančních darů vyhodila ze sedla dnes už bývalého primátora Miroslava Pišťáka a rovněž bývalého radního a náměstka hejtmana Olomouckého kraje Aloise Mačáka. Třetí muž, člen Rady města Protějova a ČSSD, Bedřich Grulich, na svém postu zůstává i přesto, že finanční prostředky oběma zmíněným darovala firma DT - Výhybkárna a strojírna, kde je předsedou představenstva.

"Pan Grulich má plnou podporu naší organizace. Z jeho strany žádné pochybení nebylo, ve společnosti, kde působí, je vše zaneseno v účetnictví," sdělila na včerejší tiskové konferenci náměstkyně primátora Alena Rašková.

Bedřich Grulich je prostějovským radním, jednatelem firmy ASA a členem dozorčí rady firmy Lesy města Prostějova. (ber)

Komentáře

nic není zadarmo a tak je to se vším

Úřední šiml ala prostějovský Franz Kafka ala pan Brejličky stejně dojede u voleb. Jen si ho tam držte, co nejdéle, ať připraví ČSSD o co nejvíce hlasů. Děkujeme

Přání je otcem myšlenky. Nepřeji mu nic špatného, ale za to jak to nešikovně navlékl na M.P. a A.M., že tito padli jako podťatí si zaslouží spravedlivou odměnu. Boží mlýny melou pomalu, ty pozemské Ing.Grulicha semelou dříve. Nechat před krajskými volbami v partaji Grulicha vítají všechny ostatní strany. To si uvědomí paní dr.Rašková buď před krajskými volbami nebo po volbách, až budu rozebírat důvody vypadnutí z kraje. Rozbořile, jde ti o křeslo!

Za finanční podporu je prostějovským radním, jednatelem firmy ASA a členem dozorčí rady firmy Lesy města Prostějova!

Poslat nový komentář