Opilá bezdomovkyně se válela nahá v Kolářových sadech. Co na to strážníci?

Opilá bezdomovkyně se válela nahá v Kolářových sadech. Co na to strážníci?
ilustrační foto stredni-morava tourism

 

Koncem dubna se na redakci obrátilo několik čtenářů. Všichni poukazovali na jediné, nevhodné chování bezdomovců v Kolářových sadech. Jejich stížnosti potvrdil i další muž, který se se svým zážitkem podělil na FB stránce Prostějova. Upozornil i na to, že prostějovská městská policie nekoná tak, jak by měla.

Muž argumentuje situací z 27. dubna, kdy v parku narazil na nahou opilou ženu a stejně opilé kumpány. Na skupinku upozornil hlídku strážníků. Ti ale podle jeho slov ke skupince ani nedošli, nasedli do auta a odjeli.

Kolářovy sady jsou velmi frekventované, chodí sem maminky s kočárky, děti ze školy, dospělí na procházky. „Řádění bezdomovců je zde na denním pořádku,“ potvrdila redakci Marta M., obyvatelka jednoho z domů ve Šmeralově ulici.

Na výše uvedený konkrétní případ se redakce 30. dubna dotázala ředitele MP Prostějov Jana Nagyho. Ten 4. května přislíbil, že případ prověří a podá informace. S výsledkem jeho šetření vás seznámíme. (ber)  

Komentáře

Ja mam se strazniky jen vyborne zkusenosti. Jiz nekolikrat me pomohli

Možná 4-5 schopných z těch cca 60 strážníků. A ředitel k nim nepatří. Ten je akorát kryje. 

Pan primátor může vykládat, jak odvadí dobrou práci!!!! V čem by mě zajímalo?!!! A nějaké ankety se spokojeností? Bůhví jak to je. Mé zkušenosti s městskou policií jsou takové, že ať je k čemukoliv přivoláte, na nic nemají pravomoce - jejich nejčastější odpověď. Jediné, v čem jsou si jistí, jsou flastry za parkování ( i když...). Když se budete trochu zajímat, budete překvapeni. Tato složka totiž má pravomocí až až, akorát je dotyční neumí využívat nebo ( a k tomu se přikláním... ) na to s...u. V tom případě okamžitě odchod, na co to budeme platit? Opravdu schopných z těch cca 60? Možná 4-5. A pan ředitel k nim rozhodně nepatří. Ten ty jejich průsery akorát kryje.  

Když bych vzal věci do svých rukou a vykopal je z parku tak strážnící přiběhnou poklusem ale na bezdomovce a cikány se jim nechce co?

 

Ti se na to vys..li  !!!  jako vždy !!

Poslat nový komentář