Letní biatlon ve Zdětíně

Letní biatlon ve Zdětíně
Foto Biatlon Prostějov
Další fotky: 
Letní biatlon ve Zdětíně
Letní biatlon ve Zdětíně

 

Poslední dubnová sobota byla ve Zdětíně ve znamení letního biatlonu. 20. ročník regionálního závodu a 5. ročník Memoriálu Radomila Večeři, zakladatele biatlonu na Prostějovsku, trenéra a rozhodčího, absolvovali borci z 11 klubů. Pořadatelem byl Klub biatlonu Prostějov.

V rychlostním závodě startovalo 85 závodníků , v rychlostním závodě se štafetovou střelbou 80 závodníků. Na tratích v areálu a okolí střelnice Klubu biatlonu ve Zdětíně soutěžící překonávali náročný terén a střelecké položky ze vzduchovky (přípravka a žactvo) či malorážky (dorost a dospělí). Ve věkových kategoriích přípravek chlapců a dívek, žactva A, B, C, dorostu A, B, mužů A, B, C a žen A, B, C byly zastoupeny Kluby biatlonu: Blansko, Bobrky, Břidličná, Halenkovice, Olomouc, Praha, Prostějov, Poruba, Říčany, Těrlicko, Vyškov.

Prostějovský klub si odnesl hned několik vynikajících úspěchů. V přípravce hoši byl druhý J. Koutný, šestý O. Koutný. V žácích C byl čtvrtý A. Bocek, v žákyních C – zvítězila T. Janošíková, v kategorii muži A získal druhé místo R. Večeřa. (red)

Poslat nový komentář