Biatlonové zápolení na střelnici ve Zdětíně

Biatlonové zápolení na střelnici ve Zdětíně
Foto biatlon

Klub biatlonu Prostějov uspořádal v sobotu 28. dubna 2018 Kvalifikační regionální závod ČP v letním biatlonu. V kategoriích žactva, dorostu i dospělých se postavilo na start Českého poháru bezmála 167 závodníků.

Regionální vytrvalostní závod uspořádali prostějovští biatlonisté ve vlastním sportovní areálu se střelnicí ve Zdětíně, který je jejich tréninkovou základnou. 

Závody ve Zdětíně mají mnohaletou tradici, pořádají se pravidelně poslední dubnový víkend. Letní biatlon je o běhu v terénu a střelbě. Biatlonový klub Prostějov má úspěchy jednak v kategoriích dospělých, ale především z mladých talentů, kteří na závodech sbírají zkušenosti. 

Na startu závodů ve Zdětíně nechyběli samozřejmě členové pořádajícího klubu, kteří se umístili i na předních příčkách, a to takto: Muži B: 1 .místo Večeřa Roman, Žákyně C: 5. místo Melcrová Elen, 17. místo Klapková Anežka, 18. místo Hájková Nela, Žáci C: 1. místo Koutný Jan, Žákyně B: 9. místo Švancarová Ema, Dorostenci A: 3. místo Bábek Alexandr, 6. místo Poláček Lukáš, Žáci B: 1. místo Ševčík František a 3. místo Koutný Ondřej, 6. místo Melcr Stanislav,7. místo Koukal Jakub, Žáci A: 8. místo Kopecký Tomáš, Žákyně A: 6. místo Klapková Anežka, Přípravky dívky: 11. místo Vlková Julie

Více zde: https://biatlon-prostejov.webnode.cz/

Klub biatlonu Prostějov uspořádal závody s finanční podporou Města Prostějov, Olomouckého kraje a laskavého přispění sponzorů.

Gabriela Ševčíková

 

Poslat nový komentář