Brněnská stále uzavřena. Kvůli technologickým postupům

Brněnská stále uzavřena. Kvůli technologickým postupům
ilustrační foto ber

Rekonstrukce silnice II/433 Prostějov – Morkovice, která je investiční akcí Olomouckého kraje, uzavřela začátkem března Brněnskou ulici v Prostějově. První fáze oprav se dle tvrzení magistrátu měla uskutečnit od 4. března do 22. dubna. Oba úseky jsou ale stále uzavřeny.  

"Od 4.3.2018 do 22.4.2018 bude uzavřen úsek ul. Brněnské od křižovatky s ul. Wolkerovou po okružní křižovatku s ul. Okružní a dále úsek od brány hřbitova směr Němčice nad Hanou (včetně mostu přes dálnici u Žešovského hřbitova). Úsek ul. Brněnské od okružní křižovatky s ul. Okružní po bránu hřbitova bude bez dopravního omezení, příjezd bude možný z ulice Okružní," informoval tehdy vedoucí Odboru dopravy Magistrátu města Prostějova Miroslav Nakládal.

Je polovina května a silnice je stále uzavřena. „Sice bylo avizováno, že první etapa rekonstrukce Brněnské ulice má skončit dvaadvacátého dubna, ale neznamenalo to, že bude alespoň první úsek od křižovatky s Wolkerovou ulicí po rondel u bývalé nemocnice v tento den otevřen. To zřejmě veřejnost špatně pochopila. Na tomto úseku pokračují práce i nadále, musí se totiž dodržovat veškeré technologické postupy do doby, než se natáhne nový asfaltový koberec. Chvíli to ještě potrvá, tento úsek tedy volně přechází do etapy druhé, která skončí šestadvacátého června,“ upřesnil Nakládal s tím, že právě do letních prázdnin by se motoristé měli dočkat otevření prvního úseku Brněnské ulice. (ber)

 

Komentáře

I etapa II etapa a III etapa už motoristům tečou nervy páč je to jak za komunistů.No to jsem zvědav,až se to bude používat,jaký technologický postup to vylepší.Aby se nerozpadlo hned za rok

Poslat nový komentář