POZOR! Část ulice Plumlovská bude uzavřena

POZOR! Část ulice Plumlovská bude uzavřena
Foto ber
Další fotky: 
POZOR! Část ulice Plumlovská bude uzavřena

 

V období od 3. do 10. listopadu 2014 bude uzavřen zhruba dvousetmetrový úsek ulice Plumlovská od restaurace U Sluníčka po ostrůvek před nákupním střediskem Haná. Důvodem uzavírky je frézování a oprava komunikace včetně pokládky nového povrchu.

Objízdná trasa je stanovena následovně: Směr Olomouc – ulicemi Josefa Lady a U Stadionu, směr Brno – ulicemi Anglická, Anenská, Drozdovice, Žeranovská.

V době od 3. do 7. listopadu bude uzavřeným úsekem umožněn průjezd linkovým autobusům a autobusům MHD, vozidlům Integrovaného záchranného systému, po dohodě se stavbyvedoucím dopravní obsluze. V době pokládky nového povrchu, tedy o víkendu ve dnech 8. a 9. listopadu bude úsek uzavřen pro veškerý provoz včetně MHD a vozidel IZS. Některé autobusové zastávky na Plumlovské ulici nebudou proto o uvedeném víkendu obsluhovány, upozornění vyvěsí FTL včas na příslušná stanoviště. Uzavírka se dotkne linek MHD 2, 5, 6, 9, 21, 32, které pojedou po objízdných trasách. V pondělí 10. listopadu, kdy bude prováděno vodorovné dopravní značení, již bude opět umožněn průjezd MHD a vozidlům Integrovaného záchranného systému, případně dopravní obsluhy.

V době konání utkání v ledním hokeji, dne 5., event. 10. listopadu bude platit v ulici U Stadionu zákaz zastavení.

Investorem akce je Správa silnic Olomouckého kraje, zhotovitelem firma Strabag. Náklady na rekonstrukci jsou vyčísleny na přibližně 1 milion korun.

„V uvedeném období očekáváme dopravní komplikace, prosíme všechny občany i řidiče o trpělivost,“ dodává magistrát. (red)

Poslat nový komentář