Uzavírka Plumlovské komplikuje život obyvatelům okolních ulic. Stěžují si

Uzavírka Plumlovské komplikuje život obyvatelům okolních ulic. Stěžují si
Foto ber

Je to přesně týden, od 13. března začala uzavírka Plumlovské ulice v Prostějově. Rekonstrukce vodovodu v úseku od Jiráskova náměstí po ulici Březinova ji uzavře do 31.7.2017. Na nepřipravenost akce si stěžují obyvatelé okolních ulic.

V ulicích J. B. Pecky, Dykova a Melantrichova je po dobu rekonstrukce Plumlovské zakázáno stání. To vadí obyvatelům těchto ulic.

„Město si na půl roku rozkope Plumlovskou a my, obyvatelé těchto ulic, nemáme kde parkovat! Proč se autobusy a MHD neženou po okruhu kolem zimního stadionu? A pokud to z nějakého, pro mě nepochopitelného důvodu, nelze, tak proč se ulice Pecky, Dykova a Melantrichova po tuto dobu nestaly jednosměrnými s parkováním u pravé krajnice?,“ ptá se na webu města jeden z nich.

Zároveň připomíná, že městská policie rozhodně nelenila. „Měšťáci 13.3.2017 ve dvě hodiny ráno rozdávali za stěrače pokuty a nedali pracujícím šanci odjet v pět hodin ráno do práce? Proč nás nikdo v dostatečném předstihu neupozornil o tak dlouhé uzavírce? Vždy, třeba při blokovém čištění, vždy minimálně týden dopředu visel papír na vchodu domu, že bude v ulici zákaz zastavení, a teď nic!,“ dodal Luboš D.

„Dotaz bude postoupen městské policii a odboru dopravy,“ odpověděla dnes tisková mluvčí Magistrátu Jana Gáborová. (ber)

Komentáře

Si to užijte blb.čci.Když tady kdejaký politický blázen dělá a kecá do silnic a tvoří chaos a bordel,tak to všichni volíte socany a kývete makovicemi jak oslové,ale když se to dotkne všech,tak kvičíte jako když zabíjejí prase.

Poslat nový komentář