Hasiči z Čech pod Kosířem zvou na 4. ročník pivních slavností

Hasiči z Čech pod Kosířem zvou na 4. ročník pivních slavností
ilustrační foto plakát

I letos se uskuteční slavnosti v Čechách pod Kosířem v Multifunkční budově naproti muzea. V průběhu dne se můžete těšit na odpolední posezení s hudbou se vstupem zdarma! 

"Letos jsme naši nabídku rozšířili na třicet druhů piv z malých i velkých pivovarů, těšit se můžete třeba na Bernard 10, Litovel pšenice a světlá 12 a tmavá 12. Klášter 10, Melicharek 12, z Trnavy u Slušovic přijede Vraník a cestou s sebou vezme Zlínského Ševce. Na celou tu sešlost dohlédne Jadroš z Náměště, a když už za akce bude pod Kosířem, tak na ně mrkne i Gabriel ze Lhoty pod  Kosířem. Nejzápadnějším pivem bude ŽATEC PREMIUM, nejvýchodnějším OSTRAVAR PREMIUM, nejsevernějším KRAKONOŠ SVĚTLÝ LEŽÁK a nejjižnějším již tradičně BUDVAR," zvou pořadatelé. 

Pro nejmenší návštěvníky je přichystán rovněž program, třeba skákací hrad či malování na obličej.  V 18 hodin začnou hrát kapely. "Těšit se můžete na Kartel, Kentus, Zákaz vězdu a Pryor. Kapely se budou v průběhu večera střídat, takže se máte na co těšit," dodávají hasiči. Ve 20 hodin startuje již tradiční taneční zábava! Vstupné na zábavu činí šedesát korun. (red)

Poslat nový komentář