Čekárna? Spíš gril se sprchou!

Čekárna? Spíš gril se sprchou!
Foto PvNovinky.cz
Další fotky: 
Čekárna? Spíš gril se sprchou!
Čekárna? Spíš gril se sprchou!
Čekárna? Spíš gril se sprchou!
Čekárna? Spíš gril se sprchou!

 

Město v poslední době věnuje pozornost rekonstrukcím či budování autobusových zastávek. Prostějovanům se to ale nelíbí. Důvodů je hned několik. Mimo jiné skutečnost, že do nich prší.

 

"Lidé z okolí mého bydliště mě upozornili na zastávku v Olomoucké ulici. Nejenže do ní prší a fouká, ale lavička má povrch z nerezového plechu," potvrdila stížnosti obyvatel PvNovinkám Milada Sokolová. "S veškerými podněty obyvatel se obrátím na příslušné pracovníky Magistrátu města Prostějova a požádám je o stanovisko, dodala. "Při bližším pohledu je zřejmé, že třídílná střecha čekárny nedoléhá, skla jsou uprostřed rozpůlená a je mezi nimi asi dvoucentimetrová mezera. Zkuste si na tu lavičku sednout. Připálíte si biskupa a v zimě k ní přimrznete," konstatoval jeden z cestujících.

A tak je otázkou, zda ten, kdo čekárnu navrhoval, i ten, kdo ji schválil, ji také někdy používá. Používáte zastávky vy, milí čtenáři? Jaké máte zkušenosti? (ber)

Komentáře

A co teprve zastávky Pojišťovna a Kostelecká. Bez čekáren, u první vystupujete na kapoty zaparkovaných automobilů a u druhé do krásné dlouhé louže. U zastávky Pojišťovna ve směru k lázním sice čekárna je, ale když vystupujete po dešti nemáte jinou možnost než vystoupit do bláta a trávy. Chudery maminky s kočáry nebo nedej Bože vozíčkáři.

Podobná zastávka je i u Nové nemocnice. Bohužel většinou fouká z opačné strany, než jsou stěny zastávky, takže když se k tomu přidá déšť, tak sice stojíte na zastávce, ale stejně promoknete. O studenosti posezení by se dala napsat esej, je to spíše na zánět močových cest. A věčným tématem zastávek jsou kuřáci. Ti lidé asi nemají rozum, buď si rovnou sednou s cigaretkou na zastávku, nebo vždy stojí od ostatních cestujících po větru, takže z lidí dělají pasivní kuřáky. Ale to už nesouvisí s konstrukcí zastávky....

Poslat nový komentář