V Prostějově funguje Červený kříž. Vedený z Olomouce

V Prostějově funguje Červený kříž. Vedený z Olomouce
ilustrační foto logo ČČK

Oblastní spolek ČČK Prostějov ukončil svou činnost. Jeho činnosti na území okresu Prostějov z pověření Výkonné rady ČČK v Praze převzal Oblastní spolek ČČK Olomouc.

 

"Rádi bychom pokračovali i nadále např. v podpoře práce zájmových kroužků na školách a výuce první pomoci dětí a mládeže. Nabízíme zdarma ukázky první pomoci, publikace pro mladé zdravotníky či školení pro učitele. Pořádáme pro děti každoročně soutěže první pomoci i školení první pomoci zdarma - Základy první pomoci – 12 hodin – mezinárodně platný certifikát)," uvedl Marek Jukl, předseda OS ČČK Olomouc . 

"Zajišťujeme rovněž školení první pomoci pro zaměstnance podniků a institucí, kurzy Zdravotník zotavovacích akcí a pod. V našem lektorském sboru jsou zastoupeni i lékaři a zdravotničtí pracovníci s praxí u ZZS. Nabízíme rovněž zdravotnické dozory na sportovních, společenských aj. akcích," dodal Jukl s tím, že rovněž převzali oceňování dárců krve. 

Kontaktní e-mail olomouc@cervenykriz.eu, OBLASTNÍ SPOLEK ČČK OLOMOUC, Sokolská 32 Olomouc (kontakty http://www.cervenykriz.eu/olomouc ), telefon 585 222 965. (red)

 

Komentáře

A kampak zmizel majetek prostějovského spolku?
Nebyla to nějaká černota?

Poslat nový komentář