Pošťáci trhli rekord!

Pošťáci trhli rekord!
ilustrační foto internet

 

Také volíte variantu nákupů přes internet ? Tak jste pořádně zavařili pošťákům. Ti totiž v předvánočních dnech trhli rekord, přijali za jediný den 320 tisíc zásilek! A nutno říct, že se s nimi popasovali víc než dobře.

„Na poslední chvíli mi vypadl jeden dárek, musela jsem hledat náhradu na internetu. 19. prosince mi firma oznámila, že zásilku dala na poštu v Písku, a 20. prosince mi ji o půl jedenácté pošťák doručil,“ pochvalovala si rychlost Lenka Horáková.

„Posílala jsem balík s dárky dceři do Chomutova. Bylo tam i sklo, tak jsem měla celkem strach, ale další den volala, že balík dorazil v naprostém pořádku,“ sdělila svou zkušenost Milada Nováková.

Česká pošto, tentokrát smekáme! (ber)

Komentáře

Vy co si tu furt stezujete, tak si to bezte nekdy zkusit za den rozvest 170 (a to jeste neni nejvic) baliku djeden den. Bych vas chtel videt kdyby misto tech pul hodiny co stravite tim vasim stezovanin na tu postu dosli tak by jste usetrili za prve praci mnoha dalsim lidem kteri kvuli vasi lenosti maji praci na vic a hlavne mnoha lidem nervy... Pochopil bych kdyby jste byli invalidi ci kvuli nejaky fyzicky neschopnosti nemohli na tu postu dojit ale pro zdravyho cloveka v tomhle pochopeno neni a kort kdyz to nekdo ma od posty co by kemenem dohodil... Zamyslete se nez zacnete se psanim stiznosti ;)... p.s. existuje i opakovane doruceni ktery byva na 99, 9% doruceno... A nerikam ze mezi postaky nejsou takovy lidi na ktery mate plne pravo si stezovat ale je joch minimum...

A tebe Ty namyšlená krávo z Plzně bych jednu pleskl,potom zabalil a poslal bez zpáteční adresy směr peklo.Doufám,že by si tam dorazila hned na druhý den.

 

Já byla mile překvapena z doručení o víkendu. Na druhou stranu, je to jejich práce - doručovat - tak by měli dělat vše pro spokojenost zákazníka. 

Tak to já mám také rekord s ČPv pondělí 9.12. mi Míra poslal ráno balík z ČB a doručili mi ho v Plzni po miliónu urgencí 23.12. Tedy jim to trvalo 15 dní. Takže ten článek považuju za provokatérské svinstvo od nějakého píár blbečka z centrály České Pošty.

Poslat nový komentář