Radnice v hledáčku filmových kamer aneb Četníci ve městě

Radnice v hledáčku filmových kamer aneb Četníci ve městě
ilustrační foto MMP

Radnice, konkrétně chodba prvního a druhého patra, schodiště směrem ke galerii, prostor před galerií, kancelář primátorky a kancelář vedoucího matriky či předpokoj obřadní síně bude opět dějištěm dalšího natáčení seriálu České televize s názvem "Četníci z Luhačovic".

Ruku v ruce s natáčením jde i o nutné uzavření radniční věže, kde probíhají tradiční prohlídky. Ty budou v termínu 9. – 10. 7. 2016 zrušeny. Svatební obřady na daný termín nejsou naplánovány.

„Nebudeme provádět žádné velké úpravy, jako tomu nebylo ani v minulosti, pouze opět vybavíme interiér dobovým mobiliářem či rekvizitami, popřípadě odinstalujeme moderní cedule. Rádi bychom navázali na naši spolupráci v minulých letech na tomto projektu, kdy jsme zde realizovali scény odehrávající se v prvorepublikovém hotelu Popper,“ uvedla produkční České televize Eva Doleželová. S žádostí televize vedení města souhlasí.

„Vycházíme televizi vstříc. Jsme rádi vždy, když se naše stoletá dáma objeví v centru pozornosti filmařů a následně diváků. Považujeme to za jistý způsob prezentace,“ ujistila primátorka Alena Rašková. (red)

Poslat nový komentář