Ženský tým byl úspěšný nejen na vodě, ale i výsledkem charitativní sbírky!

Ženský tým byl úspěšný nejen na vodě, ale i výsledkem charitativní sbírky!
Foto VSJ, DD Plumlov
Další fotky: 
Ženský tým byl úspěšný nejen na vodě, ale i výsledkem charitativní sbírky!
Ženský tým byl úspěšný nejen na vodě, ale i výsledkem charitativní sbírky!
Ženský tým byl úspěšný nejen na vodě, ale i výsledkem charitativní sbírky!

 

Den Plumlovské přehrady pořádala o minulém víkendu společnost Pavlof s.r.o. Mimo závodů dračích lodí byla jeho součástí i charitativní akce pro Dětský domov v Plumlově.

Záštitu nad celou charitativní akcí převzalo město Plumov. Na celé akci se podíleli velkou měrou členové Vrahovické sací jednotky, kteří pomáhali, zajišťovali  jízdu, které se zúčastnily dětské posádky a koordinovali celý průběh charitativního závodu. Také zajistili zapůjčení vybavení – záchranných vestiček pro děti a to od Vodních skautů přístav TAMATEA Vrbátky a od oddílu Kanoistiky Kojetín. Společnost Turistické známky vydala k této příležitosti speciální edici turistických známek.

Výtěžek celé charitativní akce  putoval do DD Plumlov,“ sdělila redakci jedna z členek vrahovického týmu. Ředitel domova Radim Kratochvil tak převzal 18 tisíc korun. „5 tisíc věnovala soukromá oční klinika Gemini, 13 tisíc vynesl prodej známek a dary zúčastněných. Je to pro nás spousta peněz a my je využijeme pro zlepšení života našich dětí. Moc všem děkujeme za peníze i za skvělé zážitky,“ přidal poděkování ředitel.

Celý tým velmi mrzela prezentace akce, jelikož v některých médiích byly zásluhy z úspěšné charitativní akce prezentovány jako zásluhy Hnutí Úsvit. Pravdou je, že Den Plumlovské přehrady byl pouze pod záštitou poslance za Úsvit Radima Fialy, jinak ale neměla tato strana nic společného s charitativní akcí a už vůbec tato akce nebyla jako předvolební kampaň. „Po přečtení článku v médiích jsem byla opravdu zklamaná. První jsem se dočetla, že na závodech nebyla žádná dámská posádka a my tam opravdu byly a pak z dalšího článku vyznělo, jako by charitativní akci uspořádalo Hnutí Úsvit. Mrzelo mě to hlavně vůči těm holkám, které to organizovaly a měly s tím hodně práce, úsilí a starostí a nakonec by z toho měla vyjít předvolební kampaň.“ dodala kapitánka VSJ Woman.

Vrahovická sací jednotka byla úspěšná i v samotných závodech, které byly zařazeny v kategorii Grand Prix, pro amatérské, firemní a fun posádky. Mix ve složení 16 mužů a 4 žen, skončil v závodě na 200 metrů první, na kilometr druhý. Ženská posádka to měla jednodušší, startovala jako jediná a tak respektive vyhrála. Rozhodující ale byl čas, kterým trat překonala a ten patří k vynikajícím. „V celkovém hodnocení jsme z 261 posádek letos zatím na vynikající 32 příčce (Woman) a na 22 příčce (mix),“ pochlubily se pádlující. (ber)

Komentáře

Okamuro-Fialovo vystoupení na akci bylo trapným předvolebním pokusem a bylo neomalené, že se o to vubec pokusili na sportovně charitativní akci. Kdyby chtěl Fiala bodovat, měl tam vysvětlit, kam zmizely miliony z opravy přehrady, proč tam nemame krásnou vodu jak v Brně a kdo bude za to pseudobagrovani dolni části přehrady potrestán....  Na začátku 135mil, než vyjel prvni bagr byloo jen 90mil a vysledek k zaplakání....

Holky, vase myšlenka je báječná a vy jste super !!!

Poslat nový komentář