Na transparentním účtě pro dětské popáleninové centrum prozatím 29 tisíc korun!

Na transparentním účtě pro dětské popáleninové centrum prozatím 29 tisíc korun!
ilustrační foto plakát

V pátek 8. června 2018 ve 20 hodin se konal v Parku Určice Benefiční koncert německé rockové skupiny Gottfried. Tato kapela má za dvacet let existence na svém kontě přes pět stovek koncertů a osm vydaných CD. Její členové se angažují i pro sociální projekty a organizují každoročně v Německu velký Festival ve prospěch znevýhodněných dětí. Za dobu, co tak činí, už pro nemocné děti vybrali přes 100 000 eur. Druhou kapelou, která se dobročinné události účastnila, byla kapela Klementův lazaret. 

"Částka, která se prozatím vybrala, a to jak prostřednictvím transparentního účtu z řad dobrovolníků, tak prodejem vstupenek přímo na akci, se prozatím zastavila na částce 29 tisíc korun. Děkuji všem, kteří byli této události jakkoliv nápomocni a věřím, že se v příštím roce uvidíme s kapelou Gottfried opět, a to při podobné příležitosti", uvedl pro Prostějovské novinky jeden z hlavních organizátorů Lukáš Trávníček.

Marek Nadymáček, zřizovatel transparentního účtu číslo 225905812, kód banky 0600, uvedl následující: "Transparentní účet nechám ještě týden otevřený. Pokud by kdokoliv, kdo například neměl doposud možnost přispět či se nemohl koncertu účastnit, chtěl dětem peníze poslat, má ještě týden možnost". Marek přidal také poděkování: "Chtěl bych poděkovat Honzovi Vařekovi a jeho týmu za to, že nám na akci zdarma zapůjčil vše potřebné k ozvučení obou kapel, a speciální poděkování posílám Martinovi za luxusní práci za mixážním pultem", dodal Marek.

I my v redakci děkujeme všem, kteří byli této úžasné akci nápomocni. (red)

Poslat nový komentář