Na chodník nezbylo?

Na chodník nezbylo?
Foto Roman Nezhyba

 

Nedávná rekonstrukce hlavního náměstí v Plumlově byla štědře dotována z Regionálního operačního programu. Bezmála deset milionů korun je poměrně slušná částka, všechno za ni ale zřejmě pořídit nešlo.

Nevybylo totiž na chodník kolem jedné ze zdejších restaurací. Její majitel to vyřešil po svém - z okna objektu vyvěsil transparent s vysvětlujícím nápisem.Na skutečnost, proč se chodníku nedočkal, se redakce dotázala vedení města Plumlova. S odpovědí vás seznámíme. (ber) 

Zdroj: http://prostejovsky.denik.cz/zpravy_region/hlavni-namesti-v-plumlove-se-docka-uprav-bude-bezpecnejsi-pro-ridice-20140915.html

Komentáře

Vážený pane zastupiteli, jakmile nám přijde reakce z města Plumlova, zveřejníme ji! Redakce PvNovinky.cz

Chapu , ze je " okurkova sezona" , tak se pro psani hodi kazde tema. Je ale skoda, ze si redakce pred zverejnenim takovych clanku nezjisti vsechny informace. Ohledne chodniku pred restauraci pana Dudika se seslo cele zastupitelstvo Plumlova. Jeho namitky byly akceptovany. Kdyz ale behem kratke doby nekolikrat zmenil svoje pozadavky, bylo rozhodnuto ze tento chodnik se vyjme ze stavby a bude dokoncen jakmile si pan Dudik ujasni co vlastne chce. Dlazbu zacal sam rozebirat s tim ze si chodnik udela sam. U toho jsem byl osobne pritomen tak jako vetsina zastupitelu. Proto nechapu jeho soucasne rozhorceni.

Jiří Nezval - zastupitel

Poslat nový komentář