Aukce snížila cenu chodníků a komunikace v Čechovicích o víc než milion

Aukce snížila cenu chodníků a komunikace v Čechovicích o víc než milion
ilustrační foto MMP

Zastupitelé na svém nedávném jednání odsouhlasili finance na vybudování  komunikace a chodníků v Čechovicích. Elektronická aukce snížila jejich cenu o 1,1 milionu korun.

V Čechovicích se bude stavět hned dvakrát. Bude vybudováno nové komunikační propojení a chodník, plus veřejné osvětlení, které povede od Plumlovské od okružní křižovatky u obchodního domu „Albert“, po Luční. Délka komunikace je 160 metrů. „Druhou akcí je vybudování chodníku a veřejného osvětlení, který vede podél ulice Plumlovské, od okružní křižovatky u obchodního domu „Albert“, po ulici Čechovickou. Délka tohoto chodníku je 290 metrů,“ uvedl před nedávnem první náměstek primátorky Zdeněk Fišer.

V zadávacím řízení bylo osloveno pět zájemců. Elektronické aukce se zúčastnil plný počet uchazečů. Ve srovnání s nejnižší předběžnou cenou se aukcí cena snížila o 1,1 milionu korun bez DPH, tj. o cca 28 procent. Hodnotící komise vyhodnotila jako nejvýhodnější nabídku předloženou firmou Stanix Projekt s. r. o., Zlín, kdy uchazeč nabídl celkovou cenu 2,9 milionu korun bez DPH, délku záruky za jakost díla 120 měsíců a splnil všechny podmínky zadavatele.

Předpoklad dokončení stavby je polovina června 2016. (red)

 

Poslat nový komentář