Ředitel CMG odchází náměstkovat na ministerstvo

Ředitel CMG odchází náměstkovat na ministerstvo
ilustrační foto

 

Na  ministerstvu školství , mládeže a tělovýchovy  působí od 15. srpna, tedy tohoto pátku, Jaroslav Fidrmuc.  Ředitel Cyrilometodějského gymnázia a krajský zastupitel za KDU-ČSL přijal funkci náměstka pro vzdělávání.

Vedením CMG a MŠ v Prostějově bude Arcibiskupstvím olomouckým pověřen  Pavel Polcr.  Fidrmuc  gymnázium opouští po sedmnácti letech působení. (red)

Komentáře

Vidíte na ilustrační fotografii, že instituce pod řízením statutárního orgánu, tedy pana ředitele mgr.Fidrmuce porušila zákon o vyvěšování státních symbolů, tedy nejméně v lednu t.r. se CMG a MŠ v Prostějově dopustila správního deliktu dle §13a, odst.(1), písm.d.

Na moje opakované upozornění a po mém zevrubném vysvětlování došlo po několika dnech k nápravě. Ovšem nikoliv na dlouho, v zápětí stejně flagrantně CMG a MŠ v Prostějově porušilo zákon o vyvěšování státních symbolů, v tomto případě v souvislostí s vyvěšením vlajky tibetské exilové vlády. Podotýkám, že vyvěšení vlajky tibetské exilové vlády se uskutečnilo v rozporu s oficielní linií Vlády ČR. dalo mně práci a musle jsem poslat několik dopisů, než zaměstnanci CMG a MŠ v Prostějově pochopili (moudře vedeni panem ředitelem), jak mají být vlajky vyvěšeny. Bylo ode mně dost naivní, že jsem je na to upozorňoval a radil jim jak mají mít vlajkoslávu v pořádku. Měla být přivolána asi Polici ČR, hanobební symbolů, správní delikt, pokuta cca 10.000 Kč, aby příště nehanobili symbol české státnosti. Stranickými dohodami je od 15. srpna pan magistr již bývalým ředitelem a povýšen na náměstka ministra školství. Dětičky, ochraňuj vás Pán Bůh, všichni Svatí s pomocí Alláha i Budhy.  Krejčí - Wutbürger.

Poslat nový komentář