Děkovný dopis Ivo Navrátila: Chválím lidičky z Computeru

Děkovný dopis Ivo Navrátila: Chválím lidičky z Computeru
ilustrační foto wikipedia.org

Do redakčního e-mailu připutoval dopis jednoho z našich čtenářů. Pan Ivo Navrátil si velmi chválí přístup firmy Computer system cz. Dopis uveřejňujeme v plném znění.

"Potřeboval jsem koupit pro svou firmu do účetního oddělení notebook. Myslel jsem, že nákup přes internet bude nejlepším řešením, ale nebyla to pravda.  Koupit není problém, ale další služby a kompatibilita - to už problém je. Také jsem se potřeboval poradit, jaký zvolit model pro funkce, které potřebujeme, jak to bude s programy atd., servisem. Otázkou byla i rychlost a skutečnost, že notebook musím mít stále k dispozici.

Musím ocenit profesionální přístup Computer system cz (dříve AutoCont) v Plumlovské ulici, i když vím, že jim tak trochu dělám reklamu. Opravdu mi hodně pomohli. Poradili, odpověděli na spoustu dotazů, doporučili a slíbili být nápomocni při servisu. Byl jsem spokojen a jako výraz mého díku jsem si zakoupil ještě myš, tašku a také tiskárnu. U ní  mi vysvětlili, která je ekonomičtější nejen při nákupu, ale i v provozu. Možná by to v internetovém obchodě bylo o pár stovek levnější, ale možnost, že jsem si mohl ověřit, že to bude fungovat, byla pro mě k nezaplacení. Mám jistotu, že když budu cokoli potřebovat, včetně servisu, instalaci antivirů, mám přímé a okamžité řešení.

Díky lidičky z Computeru!

Ivo Navrátil  

Poslat nový komentář