V hlavní roli cyklisté

V hlavní roli cyklisté
Foto ber
Další fotky: 
V hlavní roli cyklisté

 

Ve středu i ve čtvrtek PvNovinky informovaly o nehodách, při kterých se stali oběťmi cyklisté. Muže na kole si při couvání nevšiml řidič osobního auta v Mostkovicích, cyklistku jedoucí po hlavní silnici zas přehlédl jiný řidič v Lužické ulici.  Ale ne vždy jsou cyklisté bez viny. Svědčí o tom dva snímky, které redakce pořídila včera v průběhu pouhých dvou hodin v ulicích Prostějova.
Dva postarší pánové, směřující po Brněnské ulici k Poděbradovu náměstí, se nepředjížděli, jak by se zdálo, ale vesele si vyprávěli. Jeli vedle sebe minimálně dvě stě metrů. Řidič modrého VW měl co dělat, aby se jim vyhnul bez srážky s protijedoucím vozem.  Ani druhá cyklistka si hlavu s předpisy nedělá. Profrčela po přechodu v Olomoucké ulici přímo před očima dopravních policistů, kteří byli přítomni na slavnostním otevření křižovatky. Cyklisté tak nějak pozapomínají na fakt, že patří k nejohroženějším "druhům" na silnici. Mnohdy si ale o zranění doslova koledují. (ber)

Komentáře

VW já bych teda řekl že je to SEAT. 

a věřte ,že se takhle nechovají jen před auty.Vynucují si bezohledně přednost i vůči dalším cyklistům a chodcům.Ale to dělají i řidiči mezi sebou.Ono to bude podle mého názoru spíše o lidech-jejich IQ a EQ.

takovych v prostejove je,clovek by nejradsi nekdy vylezl z auta a pretahl je trubkou....

Ty dva znám,určitě jeli z vinotéky na brněnské a přesouvají se do vinotéky na kravařce.

Poslat nový komentář