Policie prosí o pomoc. Viděli jste tuto neobvyklou nehodu?

Policie prosí o pomoc. Viděli jste tuto neobvyklou nehodu?
ilustrační foto internet

 

Policisté Dopravního inspektorátu ÚO Prostějov se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění dopravní nehody, ke které došlo 7. srpna letošního roku v Prostějově.  

"7. srpna letošního roku kolem ve tři čtvrtě na devět dopoledne došlo  na nám. T. G. Masaryka v Prostějově  k dopravní nehodě – srážce dvou cyklistek. Z dosavadního šetření vyplývá, že zatím nezjištěná cyklistka, která jela po chodníku na Pernštýnském náměstí směrem k náměstí T. G. Masaryka, v blízkosti lékárny ve směru na Žižkovo náměstí sjela z chodníku a narazila do 40 leté cyklistky, která jela od Kravařovy ulice. Neznámá cyklistka na místě sice zastavila, ale pak z místa nehody odjela, aniž by vyčkala na příjezd policie. 40 letá cyklistka utrpěla zranění, přesná doba léčení nebyla zatím stanovena", uvedla k neobvyklému případu Irena Urbánková z Krajského ředitelství Policie Olomouckého kraje. Ke hmotné škodě nedošlo. Alkohol byl u zraněné cyklistky vyloučen dechovou zkouškou.

"Policisté po druhé cyklistce intenzivně pátrají a zároveň se tímto obrací nejen na občany, kteří by mohli svým svědectvím přispět k objasnění nehody, ale také na druhou z účastnic dopravní nehody, aby se přihlásili na Dopravním inspektorátu Prostějov, Havlíčkova 16b, 796 77 Prostějov buď osobně nebo telefonicky na tel.č.: 974 781 251, 974 781 580, případně kdykoliv na bezplatnou telefonní linku 158. Mnohokrát děkujeme", vzkazuje Urbánková.

Poslat nový komentář