Stavba cyklostezky u Hloučely je v plném proudu

Stavba cyklostezky u Hloučely je v plném proudu
Foto ber
Další fotky: 
Stavba cyklostezky u Hloučely je v plném proudu

 

V těchto dnesch panuje pracovní ruch na stavbě cyklostezky u Hloučele. Asfaltový koberec měl být původně hotov v říjnu letošního roku, kvůli chybě v projektu se ale začátek výstavby posunul z dubna na září.

 

Cyklostezka vede od občerstvení U Abrahámka k silnici zvané Tichá. Její stavbu komplikuje v některých místech mimo jiné nutné zpevnění břehu řeky. I když stavbaři sprintují, aby zvládli co největší díl práce, než přijde špatné počasí, je jisté, že jen tak hotovo nebude. "Děláme co můžeme, kouzelníci ale opravdu nejsme," řekl PvNovinkám jeden z pracovníků firmy Strabag. Stezka přijde magistrát na šest a půl milionu korun. (ber)

Komentáře

Jak někdo může schválit špatný projekt? No to je slávy, téměř  roční zpoždění a ještě si budeme plácat po ramenech, že se to vlastně vůbec uskutečnilo. Sláva, na zimu budeme mít hotovou novou investici, která přes zimu nebude využívána a na jaře ji budeme opravovat, protože nám ji vyhlodá a poškodí sníh a mrazy. Co takhle raději upravit a zlepšit cyklostezky v centru města, to už tady někdo psal, ne? Není tohle než Prostějov spíš Kocourkov?

Poslat nový komentář