Tragická dopravní nehoda. Řidič zemřel

Tragická dopravní nehoda. Řidič zemřel
Foto HZS Ol. kraje

Ve čtvrtek 2. března 2017 byla v 11:57 oznámena na operační středisko HZS Olomouckého kraje dopravní nehoda na 237. kilometru dálnice D35 u Loštic ve směru na Olomouc. 

Na místo dopravní nehody vyjely profesionální jednotky ze stanice Zábřeh a Litovel spolu s jednotkami SDH obcí Mohelnice a Loštice. Průzkumem místa nehody bylo zjištěno, že došlo k nehodě nákladního automobilu a autojeřábu. "Nákladní automobil převážel dusičnan amonný, který se při nehodě rozsypal na pozemní komunikaci. Pro likvidaci dopravní nehody byl povolán vyprošťovací automobil ze stanice Prostějov. Po dobu likvidačních prací je dálnice D35 ve směru na Olomouc stále uzavřena. Řidič nákladního automobilu při nehodě utrpěl zranění, kterým na místě podlehl", uvedl k případu Jan Ondruch, mluvčí HZS Olomouckého kraje.

"Nákladní vozidlo po předjetí jiného nákladního vozidla a zařazení se zpět do pravého jízdního pruhu z dosud nezjištěných příčin narazilo do odstaveného vozidla, které zde zastavilo z důvodu poruchy. Řidič nákladního vozidla utrpěl smrtelné zranění. Řidič odstaveného vozidla vyvázl bez zranění. Příčina a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího vyšetřování", sdělil Petr Piňos z Krajského ředitelství Policie Olomouckého kraje. 

(red)

Komentáře

Bezmozci

Poslat nový komentář