Dáme jídlo. Tak na co máte chuť?

Dáme jídlo. Tak na co máte chuť?
Foto Dáme jídlo

Skoro každý zná ten pocit, kdy nestíhá. Je toho tolik, co musíme zvládnout, že bychom potřebovali, aby ten den byl nafukovací. Dnešní doba internetu nám jde ale naproti, a proto je trend jasný – objednávat jídlo on-line.

Jestli si objednáváte oběd do práce, nebo večeři domů, už nejste vůbec raritou. Stále více lidí oceňuje možnost si jídlo z restaurace nechat dovézt tam, kam si přejí. Jedničkou na trhu v rozvozu jídla je u nás společnost Dáme jídlo. Poskytuje nejširší nabídku restaurací a zcela intuitivní způsob objednání. Zkrátka na webu www.damejidlo.cz nebo v mobilní aplikaci zadáte svou adresu, vyberete si z možných restaurací to, na co máte zrovna chuť, pár kliknutími objednávku dokončíte a za několik desítek minut máte kurýra s jídlem přede dveřmi. Vyzkoušejte si to sami a během celého února navíc získáte 30% slevu na objednávku.

Rozvažte si ruce

Čas máme jen jeden, a proto ho chceme věnovat rodině, přátelům, svým koníčkům. Zkrátka dělat to, na co máme právě chuť. Stejně tak nechceme plýtvat časem v nabitém pracovním dni. Nechat si jídlo dovézt je v takových chvílích ideální řešení. Obzvlášť když se ceny jídel v restauraci a přes internet neliší.

Zkoušejte a ochutnávejte

Jídlo je požitek od pradávna. Neodpírejte si to, vybírejte si z různých restaurací, z různých druhů jídel, které máte rádi. Nemusíte se bát, protože každou restauraci ohodnotili předchozí zákazníci, a tak přesně víte, co jim chutnalo a jakou specialitu si dát. (PR)

 

Poslat nový komentář